+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

V Avanturističnem centru Nomadu2000 smo se odločili za izvajanje Team building - zima programov, predvsem zato, ker je potrebno vzdrževati dobro delovno delovno vzdušje v podjetju skozi vse leto. Zato smo za vas sestavili motivacijske team building programe sredi zimske idile Velike Planine, Pokljuke, Logarske Doline in Kamniške Bistrice.
Pozimi so team building programi prilagojeni letnemu času,  v njih smo vključili nenavadne športe kot so krpljanje, snežni rafting, pasje vprege, gradnjo igluja, temu pa dodali še cel kup nagajivih zimskih iger in zabavnih nalog. Da ne boste prikrajšani za vsebino programov, smo tudi določene poletne programen prilagodili razmeram v zimskem času. Torej, tudi zima je letni čas za vaš team building.

Team building za skupine - Nomadske igre

Zimske igre - iskanje zaklada - zabava v naravi

Z nami doživite nepozaben zimski dan z zabavnimi team building igrami v snežni idili. Preizkusite se v iskanju snežnega zaklada, gradnji igluja, drsanju po zaledenelem jezeru ali pa v postavljanju sneženega moža.

Team building programi - Nomadska avantura

Pohodništvo - krpljanje - snežni rafting

Z Avanturističnim centrom Nomad 2000 se podajte na noro, zabavno in varno snežno avanturo! Iz vsakdanje rutine pobegnite za en dan v naravo in si privoščite nekaj adrenalina ter skupnega druženja.

Team building vikend za podjetja

Nomadske igre - zimska avantura - druženje

Poslovno druženje ali zgolj nepozabna zabava z nomadskimi igrami s kančkom avanture v zimskih dneh. V Avanturističnem centru Nomad 2000 bomo poskrbeli za dobro vzdušje in zanimive športne igre ter aktivnosti.

Stopite v stik