+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

Ste naveličani klasičnih Team building programov? Za vas smo pripravili posebne Team building programe, ki vključujejo jadranje. Podajte se z nami na jadralsko avanturo, na kateri boste poleg znanja osnovnih tehnik navigacije izvedeli kaj več o morju in vremenu ter seveda tudi kaj novega o sodelavcih in nenazadnje sami o sebi. In če bo vaš tim na jadrnici deloval usklajeno, se boste domov vrnili s povsem novimi izkušnjami, predvsem pa s polnimi baterijami.

Zakaj se udeležiti programa Team building – jadranje?

Zato, ker lahko jadranje primerjamo s plovbo podjetja po razburkanih vodah poslovnega sveta, posadko na ladji pa z zaposlenimi v podjetju. Zato, ker lahko primerjamo podjetje sredi kriznih časov ter jadrnico sredi nepredvidljivega morja.

Primerjava parametrov jadranja – delovanje podjetja:

  • Natančna organizacija posadke - podjetja
  • Prava izbira smeri in vetra - tržna usmeritev
  • Nadzor nad morjem - tržiščem
  • Spremljanje sprememb na morju - na trgu
  • Stalna analiza dogodkov
  • Timsko usklajevanje
  • Načrtovanje poti plovbe – razvoja
  • Pravilen Timing novih odločitev in ukrepov
  • Ažurne korekcije
  • Stalna kontrola nad novo nastalo situacijo

Jadralske programe smo obogatili še s kolesarskimi izleti, trekingi ter ogledi naravnih in kulturnih znamenitosti.

Enodnevno jadranje in regata

Vašo ekipo popeljemo na slovensko obalo, kjer se po začetnem uvajanju vkrcamo na jadrnice. Skozi jadranje ekipe sodelujejo med seboj in si pomagajo, na jadralski regati pa vnovčijo svoje znanje.

Jadranje - Manager vikend

Jadranski otoki - Krk - Goli - Rab

V sklopu programa Jadranje – Manager vikend se bomo preizkušali v jadralskih veščinah med otoki Krk, Goli in Rab, nekaj malega kolesarili, se sprehodili po otokih in odšli na malce daljši treking.

Jadranje - Velika jadralska avantura

Otok Lošinj - Susak - Unije - Cres - Oruda in Orjune - Ilovik - Premuda - Silba

V sklopu programa jadranje - Velika jadralska avantura - bomo obiskali devet otokov lošinjskega arhipelaga. Poleg tega, da se bomo vse skozi učili in dopolnjevali naše jadralsko znanje, bomo skrivnostne otoke na naši jadralski poti odkrivala še peš in na kolesu. Tako ne bomo spregledali ne naravnih ne kulturnih posebnosti krajev, kjer se bomo potepali.

Jadranje - Magični Kornati - 4 dni

Z vetrom v laseh bomo pluli med magičnimi Kornati, po pristanku osvajali vrhove. Z drugimi jadrnicami se bomo pomerili v pravi jadralski regati, kjer bomo tekmovali za naslov "Prvak jadrana"

Jadranje - Magični Kornati - 5 dni

5 dnevni aktivni oddih na jadrnici. Jadrali bomo med magičnimi Kornati, po pristanu pa osvajali vrhove in kolesarili. Z drugimi jadrnicami se bomo pomerili v jadralski regati ter seveda razvajali brbončice v najboljših restavracijah.

Stopite v stik