+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

Vodene kolesarske ture

V Avanturističnem centru Nomad2000 organiziramovodene kolesarske izlete in ture po Sloveniji, namenjene malim kolesarskim skupinam do deset ljudi. Vodeni kolesarski izleti in tureso namenjene tistim kolesarskim navdušencem, ki hočejo pobegniti iz urbanega vrveža in se prepustiti naravi in odkrivanju gozdnih poti in podeželskih cest.

Ture so organizirana tako, da eden od vodnikov spremlja skupino na kolesu, medtem ko je drugi vodnik z vso potrebno kolesarsko opremo in prtljago v spremljevalnem kombiju. Med večdnevnimi turami se, da bi se izognili glavnim cestam in prometu, po potrebi pripeljemo iz ene lokacije na drugo.
Vse kolesarske ture poleg kolesarjenja vključujejo še oglede naravnih in kulturnih znamenitosti ter degustiranje pristne slovenske hrane in pijače.

Kolesarska potovanja - Od Alp do morja

Pokljuka - Bohinj - Vršič - Trenta - Bovec- Dragonja - Piran

S kolesom od Alp do morja , vijuganje med hribi, gorskimi planotami, rekami in spust do morja. Prijeten tridnevni pobeg iz vsakdana v Julijske alpe, ki ga okronamo s skokom v morje.

Kolesarski izlet - Po Dolenjski do Kolpe

Muljava - Dolenjske Toplice - Osilnica - Brod na Kolpi

Kolesarski izlet po Dolenjski, vijuganje med dolenjskimi griči in odmaknjeni, čarobni svet pokrajine ob Kolpi, je pravi užitek, ki se mu prepustimo na dvodnevni turi, ki nas vodi od reke Krke do Kolpe.

Kolesarjenje Kras in morje - 3 dni

3 dnevna tura za kolesarske sladokusce. Raziskovali bomo lepote Krasa in Obale. Tura je razgibana, saj se vseskozi spušča in vzpenja. Speljana je skozi male kraške vinograde, hrastove gozdove in kamnite kraške vasice vse do Jadranskega morja in slikovitih obalnih mest.

Gorsko kolesarjenje - Po Krasu do morja

Pliskovica - Štanjel - Lipica - Škocjanske jame - Zazid - Ankaran - Piran

Gorsko kolesarjenje po Krasu do morja je štiridnevna tura za solidno pripravljene kolesarske sladokusce. Tura je speljana po delih primorske Slovenije, kjer pozimi le redko pade sneg, in je zato še posebej primerna za tiste, ki obožujejo zgodnjo pomlad in pozno jesen.  Da pa bo kolesarjenje popolno, smo traso speljali mimo prvovrstnih kmečkih turizmov in gostiln, kjer vam bodo postregli s pristno slovensko hrano in pijačo.

Kolesarska tura - Slovenske reke in jezera

Krka - Kolpa - Blejsko in Bohinjsko jezero - Soča -  Dragonja - Cerkniško jezero

Sedemdnevna kolesarska tura sledi skrivnostnim rekam Iški, Krki, Kolpi, Savi Bohinjki, Soči, Dragonji ter nas popelje mimo čarobnega Cerkniškega, Blejskega in Bohinjskega jezera.

Stopite v stik