+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

Naše kolesarsko poslanstvo

V Avanturističnem centru Nomad2000 organiziramo avanturistične kolesarske turenamenjene malim kolesarskim skupinam.
Pri sestavljanju naših tur smo sledili ideji, da so kolesarske ture speljane mimo mestnega in cestnega vrveža glavnih prometnih cest in so pisane na kožo tistim kolesarskim navdušencem, ki hočejo pobegniti iz  urbanega vrveža in se prepustiti naravi in odkrivanju gozdnih poti in podeželjskih cest.

Kako izvajamo kolesarske ture?

Kolesarske ture so speljana tako, da jih izvajamo z mobilno enoto, v kateri sta poleg kombija še šofer in  vodič. Ture izvajamo po različnih lokacijah, zato se med večdnevnimi turami, da bi se izognili glavnim cestam in prometu, po potrebi prepeljemo iz ene lokacije na drugo.
Vse kolesarske ture poleg kolesarjenja vključujejo še oglede naravnih in kulturnih znamenitosti ter degustiranje pristne hrane in pijače.

Kolesarjenje v Sloveniji je nepozaben užitek

Slovenija je dežela neskončnih gozdov, čistih alpskih rek in jezer, dežela dobre hrane in pijače ter prijaznih ljudi. Slovenija je mala, slikovita dežela, v kateri lahko v dnevu ali dveh prikolesarite od Alpskih vrhov do Jadranskega morja. Številne gorske ceste in poti vas pripeljejo v bližino Alpskih vrhov, iz katerih se boste spustili med zelene doline, skozi neskončne gozdove, med vinograde in rodovitna polja v mala, prijazna, slovenska mesteca.

Zares pravi kolesarski užitek je kolesarjenje skozi doline čarobnih slovenskih rek in jezer, ki so v vročih poletnih dneh kot nalašč za sprostitev in ohladitev. Spomladi in jeseni vam priporočamo kolesarske ture na slovenskem Krasu in ob Jadranskem morju, saj je zaradi milega mediteranskega podnebja tam kolesarjenje možno skoraj vse leto. Po vsej državi so speljane kolesarske poti, ki vodijo mimo naravnih, kulturnih in zgodovinskih znamenitosti.

Stopite v stik