+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

Nekateri uvrščajo hydrospeed med najbolj adrenalinske vodne aktivnosti, ki jih lahko doživimo na rekah kot so Sava Bohinjka in Soča. Ko se spuščamo po reki, je med nami in reko je le majhen rečni bob (plovček), na katerem ležimo in se ga držimo z rokami. S plavutkami na nogah držimo smer in premagujemo brzice ter doživljamo reko in njen tok na najdrznejši način.

Oblečeni ste v neoprensko obleko, ki vas varuje pred mrazom in udarci v skale. Spremljal vas bo vodnik, ki vam bo dal vsa navodila o sami tehniki in varnosti. Za podvig potrebujete le kopalke, brisačo in majico.
Po dogovoru vam organiziramo prevoz, oglede znamenitosti, kosilo ali večerjo, ki  ju na vašo željo združimo v popoldansko piknik zabavo. V okviru večdnevnega paketa vam priskrbimo namestitev

Hydrospeed Bohinj - Sava Bohinjka

Spust se začne v soteski pod jezom, na pol poti med Bohinjem in Bledom, in konča pod Bohinjsko Belo. Dolžina odseka meri 5 km, težavnostna stopnja reke pa je 2-4. Brzice bomo premagovali približno uro in pol, za celotno izvedbo spusta pa potrebujemo šteri do pet ur.

Standardni hydrospeed na Soči

Spust se začne v vasi Srpenica. Hydrospeed pričnemo na mirnejšem delu reke, ki se postopoma nadaljuje v zahtevnejšega vse do Trnovega ob Soči, kjer je konec spusta. Celotna dolžina proge je 8 km, ocena za spust je srednje zahtevno, za celotno izvedbo pa potrebujemo tri do štiri ure.

Zahtevnejši hydrospeed Bovec - Soča

Spust se začne v Otoni.  Hydrospeed pričnemo na mirnejšem delu reke, ki se postopoma nadaljuje v zahtevnejšega vse do Kobarida, kjer je konec spusta. Celotna dolžina proge je 8 km, ocena za spust je zelo zahtevno, za celotno izvedbo pa potrebujemo tri do štiri ure.

Stopite v stik