+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

Z ekipo podjetja Marovt smo preživeli aktiven team building v Bovcu. Podali smo se na zipline avanturo, rafting in pohod do Krnskega jezera.

Dolina Soče in Bovec

Slikovita narava doline Soče in raznolika ponudba sta idealni za prijeten oddih ali aktivne počitnice.
Bovec je mali gorski biser Slovenije in Triglavskega narodnega parka. Simpatično mestece, obkroženo z visokimi vrhovi Julijskih Alp, je pravi raj za vse, ki želite pobegniti od mestnega vrveža. Slikovita dežela ob smaragdni reki Soči skriva mnogo odmaknjenih kotičkov, kjer boste našli svoj mir. A Bovec vam lahko ponudi mnogo več kot le sprostitev v neokrnjeni naravi in osupljive razglede.
Bovec je slovenski center aktivnosti na prostem. Vabi vas pisana množica športnih doživetij, bližina gora, idealnih za pohodništvo, sprehodi, kjer vas pričakajo čudeži narave na vsakem koraku in ostanki zgodovine, ki je oblikovala našo zgodbo. Pa prijetno kosilo v domači gostilni s krožnikom polnim bovških dobrot. Kava na živahnem bovškem trgu, ki se zvečer spremeni v prizorišče zabavnih prireditev. Ter seveda smaragdna reka Soča. Vse to je Bovec. Dovolj majhen, da se boste tu počutili prijetno, a dovolj velik, da vam ne bo dolgčas.

Krnsko jezero

18 km iz Bovca, dobro uhojena markirana in urejena skalnata pot vodi večinoma po gozdu od Doma dr. Klementa Juga v Lepeni. Čas hoje navzgor: 2,5 ure. Višinska razlika: 690 m.
Jezero ledeniškega izvora leži pod Krnom (2244 m), nedaleč stran od Planinskega doma pri Krnskih jezerih (1385 m), planine Duplje in Dupeljskega jezera.
Krnsko jezero je dolgo skoraj 400 m, široko 150 m in na najglobljem delu globoko 17 m.
Od jezera se razteza pogled proti Krnu in okoliškim vrhovom.

Rafting

Standardno pot z rafti, ki je dolga približno 10 kilometrov, vodi med slapom Boka in vasjo Trnovo ob Soči. Izlet se prične le streljaj od Boke, največjega in najbolj vodnatega slapa Slovenije. Pri vstopu čolnov je Soča mirna. Naši gumenjaki potujejo s tokovi naprej. Pridemo do točke, kjer reka Učje Soči doda nekaj vodne mase in zato počasi stopnjujemo hitrost. Na poti nas budno opazuje Velika Baba Kanina. Ko pred nami uzremo strma pobočja Krna, se pričnejo zeleni bregovi ožati. Okretno se izmikamo skalam in drugim pastem. Voda preneha skrivati svojo živahnost. Napetost raste in adrenalin preplavlja posadko. Spoprimemo se z zadnjimi brzicami. Izogibamo se ogromnim skalam, ki so včasih večje od družinskih hiš. Raft močno udarja ob volove. Dobro se oklenemo vrvi za vstop v čisto zadnjo brzico in priveslamo do brega. Zadihani, premočeni, osvežujoče zadovolj(e)ni. Izkrcamo se v vasici Trnovo ob Soči.

Zipline avantura

Nad gorsko dolino na Kaninu stoji popolnoma nov Zip-line park, ki je največji svoje vrste v Centralni Evropi in eden večjih v Evropi nasploh. Spust po petih jeklenicah, vsaka je daljša od 500 metrov, je nepozabna adrenalinska bomba od začetka do konca. Lahko dosežete hitrosti do 60 km/h in letite preko 200 metrov nad tlemi.

Priporočene objave

Team Building v Kranjski Gori

Aktualno

Na team buildingu Urban Hunt Kranjska Gora nas je pričakala prava zimska pravljica. Ekipa se je kljub zimskim razmeram neustrašno spopadla z nalogami in jih uspešno opravila.

Jesenski Urban Hunt v Piranu

Aktualno

V Piranu nas je v petek pričakalo sonce in čudovit dan! Izkoristili smo ga za team building program Urban Hunt. Ekipa se je odično odrezala in z lahkoto opravila z nalogami.

Team Building vikend na Primorskem

Aktualno

Z ekipo iz Žužemberka smo preživeli team building vikend na Primorskem. Sestankom in seminarjem smo dodali aktiven team building program, kjer smo udeležence razdelili v skupine, kjer so tekmovali med seboj.