+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

Za vas organiziramo novoletne zabave za vaše podjetje, dodamo aktivnosti po vašo želji, poskrbimo za dobro hrano in obilico zabave.

Christmas Hunt

Naš najbolj priljubljen team building program - urban hunt, v božični preobleki. Prava zabava za zaposlene in aktivna popestritev klasične prednovoletne večerje. Izvedba je možna v več Slovenikih mestih - Ljubljana, Bled, Piran, Kranjska Gora, Ptuj. Po želji Christmas Hunt pripravo tudi na vaši izbrani lokaciji.

Zimske radosti na Veliki Planini

Velika Planina ponuja veliko zimskih aktivnosti. Decembra lahko krpljamo, se spuščamo s snežnimi rafti in sanmi. Zvečer sledi zabava na koči dolgo vnoč.

Na prekmursko gibanico

Prekmurje je čudovit del Slovenije znan po obilju dobre hrane in pijače. Tekmovali bomo v kuhanju bograča in se naučili pripraviti pravo prekmursko gibanico.

"Pridem več kasno"

Na Primorskem zime praktično ne poznajo. Tudi decembra se lahko s kolesom podamo po Paranzani in si ogledamo soline. Dan končamo z zabavo pozno v noč iz katere se boste vrnili "kasno"


Kontaktirajte nas za več informacij o novoletnih programih.

Priporočene objave

Zipline Bovec

Novosti

V našo ponudbo smo dodali Zipline avanturo v Bovcu, ki je prava poslastica za adrenalineske navdušence. V dolini Krnice so med dvema dvatisočakoma Kaninom (2587m) in Rombonom (2207m), postavili enega največjih Zipline parkov v srednji Evropi in največjega v Sloveniji.